Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Sandra Jager
T: 0226 – 363 306
E:

Heb je een bedrijf of wil je een bedrijf starten in de gemeente Opmeer? Dan moet je met een hoop zaken rekening houden. Sandra Jager van de gemeente Opmeer kan je hierbij helpen. Zij kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken en kan je helpen bij het afhandelen van vragen of klachten. Je kunt haar benaderen voor:

  • informatie over bestemmingsplannen
  • informatie over bouwplannen
  • vergunningen
  • horeca- en detailhandel
  • bedrijfshuisvesting
  • vestigingsfactoren
  • economisch beleid

Contact

Wil je in contact komen met Sandra bel dan 0226 – 363 306 of stuur een e-mail naar sjager@opmeer.nl.  

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Coronacrisis: soepele beoordeling urencriterium tot 1 oktober

De Belastingdienst heeft de versoepelde regeling voor het urencriterium met 5 maanden verlengd tot 1 oktober. Tot die datum gaat de Belastingdienst ervan uit dat ondernemers aan deze voorwaarde voldoet. Ook als zij dat niet werkelijk hebben gedaan. Eerder was deze regeling afgesproken tot 31 mei.

Minder starters in eerste helft van het jaar, maar krachtig herstel in juni

Ruim 1600 bedrijven zijn in de eerste helft van dit jaar failliet verklaard. Dat zijn er 5% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Deze cijfers hebben betrekking op de periode waarin de coronacrisis vat kreeg op het Nederlandse bedrijfsleven. Het aantal bij KvK ingeschreven ondernemingen is nog wel iets gegroeid. Per saldo kwamen er sinds 1 januari van dit jaar 35.124 ondernemingen bij. Dit blijkt uit de KvK Bedrijvendynamiek die KvK vandaag publiceert.

Lees meer