Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Accountmanager Bedrijven
T: 0226 – 363 333
E:

Heb je een bedrijf of wil je een bedrijf starten in de gemeente Opmeer? Dan moet je met een hoop zaken rekening houden. Onze bedrijvenfunctionaris, Marco Burger, kan je hierbij helpen. Hij kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken en kan je helpen bij het afhandelen van vragen of klachten. Bij de bedrijvenfunctionaris kan je terecht voor o.a.:

  • informatie over bestemmingsplannen
  • informatie over bouwplannen
  • vergunningen
  • horeca- en detailhandel
  • bedrijfshuisvesting
  • vestigingsfactoren
  • economisch beleid

Contact

Wil je in contact komen met Marco bel dan 0226 – 363 333 of stuur een e-mail naar gemeente@opmeer.nl.  

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte van 2020?

Dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft er een nieuwe prijs bij: De Belofte. De prijs kan worden gewonnen door jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van groei, medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en/of strategie. De Belofte is een initiatief van OVNH hoofdsponsor provincie Noord-Holland en wordt  voor het eerst  uitgereikt op 20 mei 2020.

Nederland telt ruim 1,3 miljoen zzp'ers: sterkste groei in zakelijke dienstverlening

Het aantal mensen dat voornamelijk hun inkomen als zelfstandige verdient is in de periode 2007-2018 gegroeid met 260.000. Nederland telt momenteel ruim 1,3 miljoen zelfstandigen zonder personeel. . Vooral in de sectoren zakelijke dienstverlening en zorg nam het aantal zelfstandigen toe.

Lees meer